úterý 14. května 2013

Ubrečený Volary, sobota 11. ;)

Asi tak to bylo v sobotu ve Volarech s ohledem na počasí: pršelo, pršelo a pak zase pršelo.



Nutno dodat, že se počasí umoudřilo přesně na tu dobu, co proběhla show Timbersports, což znamenalo, že něco přes hodinku jen lehce mrholilo; diváky to naprosto neodradilo a, zřejmě zvyklí, že jim často padá voda ze šumavského nebe na hlavy, odvážné chlapce na mokrém pódiu bedlivě sledovali po celou dobu.


A ani děti nezůstávaly pozadu, protože, když došlo na soutěže určené pro ně, hbitě šplhaly na pódium jako malé veverky. Odměnou jim ale nebyly oříšky, nýbrž bonbóny, které jim na závěr rozdal Martin Komárek. 


Soutěž moderoval a řídil Honza 
Svoboda, který si tak zpestřil dobu mezi jednotlivými disciplínami, které naprosto bravurně obecenstvu předvedl.  Ovšem i v disciplíně řízení dětské soutěže exceloval a evidentně ho to bavilo.

Pak vzal sekeru a svižně přesekal stojící kmen; tato disciplína se nazývá mezinárodní terminologií Standing Block Chop. 


Své umění předvedl také Martin Komárek, který kromě svého oblíbeného přesekávání kmene ve výšce, neboli Springboard, divákům ukázal, na kolik seků se dá přeseknout jak stojící, tak ležící kmen.




Velký dík patří i všem návštěvníkům našeho stánku, kteří projevili zájem o sekery a nože značky Hultafors, o pracovní oblečení Snickers Workwear a něco si u nás koupili, i když jim kapala voda za krk. 


Ve Volarech měl i premiéru kalač Hultafors, který rozšířil naši nabídku. Na stolku leží zcela vlevo; hlava váží 2,5kg, topůrko má dlouhé 80cm a skvěle se s ním štípou špalky!

Doufáme, že v létě bude ve Volarech zase fajn, ale bez vody ;) Už se těšíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat