středa 20. srpna 2014

Tož ty Věžky

u Kroměříža ... kde skončila před několika dny výstava zahrada a hobby, se vyznačují natolik poklidným rázem, že se jeden až diví, jak se tam může konat poměrně hodně velká výstava tohoto zaměření. Přes obrovská vedra tam denně dorazila spousta lidí, aby si prohlédla nabízené věci a popřípadě něco zakoupila. Výstava navíc probíhala v nádherném parku, kde není nouze o zajímavé exempláře dřevin. Jsme rádi, že jsme se mohli prezentovat i tomto koutu republiky, za což dík patří hlavnímu organizátorovi výstavy v osobě Romana Jelínka.



Náš stánek v novém hávu.


Dřeva na vyzkoušení seker bylo dost ... poslední den zbyly jen malá polena :)


Sekery v plné parádě.


 Nově jsme představili také dláta Hultafors, která jsou ve velikostech od 6mm do 32 mm, plus dvě dutá dláta s poloměrem 11mm a 8mm. Dláta jsou velmi odolná, ostrá a díky pouzdru je možné je mít neustále po ruce.


Soused vystavovatel se zahradním nábytkem se při sobotní bouřce obával pádu větví z mohutného javoru, pod nímž měl svoje exponáty.


A naproti nám měli svoje "zboží" pěstitelé okrasných květin ... a v parnu nestíhali zalévat, aby jim jejich výpěstky nepovadly.

Romane, díky za pozvání, doufáme, že se opět brzy potkáme! Ať ti oblečení Snickers Workwear dobře slouží a nožíky Hultafors v tvém obchodě dobře prodávají. A po tvojem: "Lesu zdar" :)


Žádné komentáře:

Okomentovat