středa 17. dubna 2013

Záruka na sekery

Ptáte se, jak je to vlastně se zárukou na sekery Hultafors. Je to celkem jednoduché: výrobce poskytuje celoživotní záruku na výrobní vadu, která by se týkala hlavy sekery. Co o svých sekerách výrobce píše?



Naše sekery jsou vyráběné ze švédské oceli trvale vysoké kvality. Levné sekery z Asie jsou často vyráběné z nekvalitní oceli získané ze šrotu. Naší kalící metodou vzniká na čepeli sekery viditelná tvrdá část, kterou můžete opětovně brousit, aniž byste snížili pevnost a odolnost ostří. Sekera je vyrobena ručně. K dosažení konečného tvaru hlavy sekery je zapotřebí mnoha ran kladivem. Jde o nákladnou metodu, při níž dochází ke zhuštění materiálu a tím ke zvýšení odolnosti a životnosti sekery. Dnes existuje v celosvětovém měřítku jen několik výrobců, jejichž mistři kováři dosud ovládají tuto techniku. Naše sekery poslouží při správném zacházení celým generacím. Na hlavy seker poskytujeme celoživotní záruku pro případné výrobní závady.
  
Tak ať se vám dobře seká, štípe nebo tesá!






Jestli máte nějaké další dotazy, nebo byste potřebovali nějak poradit s výběrem sekery, klidně napište na náš email hultaforsky.cz@gmail.com nebo si přijďte vyzkoušet a vybrat tu správnou sekeru na některé z akcí Timbersports.

21.4. Písek
27.4. Ústí nad Labem
12.5. Sušice
18.5. Třebíč
25.5. Plzeň 

Žádné komentáře:

Okomentovat