úterý 18. června 2013

Svobodovo Milevsko

... asi tak by se dal charakterizovat závod O pohár města Milevska. Honza Svoboda totiž vyhrál nejen samotný závod, ale také nejlépe sekal sekerami. Zkrátka kdo umí, umí ...



... jak zní pivněkozlí slogan.

Za Honzou skončili Zdeněk Maťha a Honza Wáwrů, který tak po dlouhé době zase stanul na stupních vítězů, což jej jistě nastartuje k dalším skvělým výkonům. S pilami si tentokráte nejlépe rozuměl Martin Roušal a stal se tak nejlepším Sawmanem.

Kromě závodníků se také představili absolutně nejmladší dřevorubci, kteří se už jistě něco naučili od svého mistrovského taťky Martina Komárka:


Rádi jsme poskytli materiál na trénink :)

Do Milevska se opět přijel podívat Dani Vicente ze Španělska, který vystoupil v několika exhibicích společně s Martinem Komárkem. V průběhu dne se také spolu s kolegy zastavil u našeho stánku prohlédnout sekery ... 



... do oka jim padla trampská sekerka Hatchet:


prý by pětiletému synátorovi mohla dobře sloužit při tréninku. No, vlastně by máchal jen necelým jedním kilem, takže váhově v pohodě, ale pozor na ostří! Zkušený táta ale určitě pěčlivě dohlédne, aby k žádnému úrazu nedošlo.

A zde Señor Vicente exhibičně bojuje s Martinem Komárkem (který opět vyhrál):


 Praktické a stylové řešení oblečení Snickers Workwear pro nářadí Hultafors předvedl jeden z členů Timbersports Crew.






Méně praktické, nicméně velmi stylové je použití dvoubřité sekery jako servírovací tác :)


Pravdou je, že pohárky neobsahovaly lněný olej určený na ošetřování topůrek a představující tak vítaný produktový doplněk na našem stánku ...


... ale něco trochu jiného ...

Aktuální a rozšířená nabídka seker a nožů značky Hultafors zaujala a není divu, protože je z čeho vybírat a za výbornou cenu lze získat opravdu špičkový výrobek.





Jedno Milevsko skončilo, těšíme se na další, ale mezitím se jistě ještě někde uvidíme. Děkujeme nejen pořadatelům za skvělou akci, ale také všem navštěvníkům našeho stánku a kupujícím, kterým přejeme, aby jim vybraný nůž a/nebo sekera dobře sloužily. No a vítězům ještě jednou blahopřejeme!


Žádné komentáře:

Okomentovat